Day 21 & 22

Söndag 26 November 2017
Vi valde att sätta ihop gårdagens blogg och dagens blogg för att vi knappt gjort något. Så det fanns inget att skriva om nästan. Vi ville hitta på något kul på lördagen för att det var sista helgen vi var här. Men vi alla var så trötta så vi låg hemma i våra sängar o kollade film o Youtube fram till 18.00. Då gick vi och handlade för nästa vecka. Det var inte så mycket vi handlade för att vi vill ta slut på allt vi har innan vi åker så vi valde att göra maträtter som är baserade på det vi redan har. Så det blir ris med kyckling för vi har mycket ris hemma. Sen nudlar har vi mycket också och vanlig pasta så vi ska försöka göra någon typ av pasta med tomatsåsen som blev kvar från våra hemlagade pizzor. Så det ända vi köpte var frukost till nästa vecka. Sen ska vi stanna på Lidl imorgon efter skolan och köpa kyckling.

Idag städade vi hela huset och tvättade massor av kläder och planerade lite inför nästa vecka. Mer än så har vi inte gjort. Vi köpte Subway till kvällsmat idag, till lunch åt vi nudlar.

Imorgon börjar vi klockan 9.00 med Christoph.


Hälsningar – Hampus, Alex, Emmy, Olle och Tilda

Sunday 26 of November 2017
We chose to write Saturdays blog and Sundays blog together in one post because we did not do much this weekend. We wanted to do something fun on Saturday but we did not, we all just slept through the whole day until 6 PM, when we went shopping for next week. We did not buy much because we need to eat up all the food we have at home. So we pretty much just bought breakfast. Tomorrow we will buy chicken at Lidl.

Today we cleaned the whole house and cleaned a lot of clothes. We have not done much more than that. We bought Subway for dinner and made noodles for lunch.

Tomorrow we start at 9 Am with Christoph

Sincerely – Olle, Hampus, Alex, Emmy and Tilda

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Day 1

Day 2

Day 4